Thermoduct diensten

Thermoduct is gespecialiseerd in wand- en vloerverwarmingssystemen, energiedaken, betonkernactivering, opritverwarming en koeling van wanden, vloeren en plafonds.

Wij doen veel meer dan enkel het leveren en plaatsen van deze producten. Onze service begint bij advies en een ontwerp op maat en kan eindigen bij het onder druk zetten van de leidingen en het afleveren  van de tienjarige systeemgarantie.

1. Ontwerp

1. Ontwerp

Samen met u kiezen we het ideale systeem, afgepast op uw behoeften en voorkeuren.
We maken uitgebreide berekeningen en adviseren u in de keuze van de best passende vloerverwarmingssystemen, wandverwarming of koelsystemen.

2. Uitgetekend verlegplan

2. Uitgetekend verlegplan

We maken gebruiksklare verlegschema's, helder en gedetailleerd. De door u gekozen HVAC-aannemer, installateur of ons eigen plaatsingsteam kan hiermee aan de slag.

3. Grote voorraden, snelle levering

3. Grote voorraden, snelle levering

Ons volledige gamma van wand- en vloerverwarmingssystemen hebben we in grote hoeveelheden in stock. Hierdoor kunnen we een snelle levering garanderen, ongeacht het oppervlak van uw project.

4. Vloeropbouw op maat

4. Vloeropbouw op maat

Zeer beperkte inbouwhoogte bij nieuwbouw of renovatie? Wij bieden u de oplossing gebaseerd op onze praktijkervaring. Zelfs als uw vloeren of wanden slechts enkele centimeters dik zijn, biedt Thermoduct mogelijkheden.

5. Vakkundige plaatsing

5. Vakkundige plaatsing

Thermoduct staat ook in voor de plaatsing van het systeem. Heeft u als aannemer of bouwheer teveel werk of niet het juiste profiel van werknemers ? Ons zusterbedrijf Thermoduct Services kent elk systeem als zijn broekzak en installeert het perfect volgens de regels van goed vakmanschap. We kunnen ook de uitvullingslaag onder de buizen plaatsen en zo de totale vloeropbouw verzorgen.

6. Werkcoƶrdinatie

6. Werkcoƶrdinatie

Deze garandeert een vlot verloop van de werken, u heeft één aanspreekpunt en weet op voorhand wat u kan verwachten en wanneer.

7. Tien jaar garantie

7. Tien jaar garantie

Onze systeemwaarborg van tien jaar zorgt voor absolute zekerheid van een kwalitatief product. U kan dus op uw beide oren slapen!