Klimaatplafond nat systeem Thermoduct Klimaatplafond

Nat systeem

Bij een klimaatplafond met nat systeem zitten de buizen verwerkt onder een natte afwerkingslaag zoals bezetting. Omdat er slechts een dunne laag bezetting overkomt, geniet je bij een klimaatplafond met nat systeem van een snelle reactietijd.

In no-time is je kamer heerlijk koel of lekker warm. 

Klimaatplafond nat systeem

Voordelen van een klimaatplafond nat systeem

comfortabel & energiezuinig

Een klimaatplafond met nat systeem biedt een ongekend hoog comfort, is enorm energie-efficiënt en zeer hygiënisch.

Duurzaam klimaatconcept

Een klimaatplafond met nat systeem maakt gebruik van water als energiedrager, heeft nauwelijks onderhoud nodig en heeft een lange levensduur.

Creatieve mogelijkheden

Een klimaatplafond zit verwerkt in de afwerkingslaag van je plafond en is hierdoor onzichtbaar na afwerking.

Hoe werkt een klimaatplafond nat systeem

Hoe werkt het nat systeem?

Bij een klimaatplafond met nat systeem worden er buizen geïnstalleerd tegen je plafond door middel van profiellatten of een andere bevestigingsmethode. De buizen zelf worden afgewerkt met bezetting en zijn hierdoor onzichtbaar na afwerking.

Door die buizen stroomt water dat warmte of koude afgeeft. Door het temperatuurverschil met de lucht in de ruimte (straling) wordt er dan verwarmd of gekoeld.

Het klimaatplafond wordt aangesloten op je centrale verwarming. Om te koelen met een klimaatplafond heb je een warmtepomp nodig.

Verwarmen

Koelen

Wanneer kiezen voor een klimaatplafond met nat systeem?

Wanneer kiezen voor een klimaatplafond nat systeem

renovaties

Ga je tijdens je renovatie je plafonds vernieuwen? Dan is dit het ideale moment om een klimaatplafond met nat systeem te overwegen. Zo heb je geen extra werk, maar wel extra comfort.

nieuwbouw

Bij nieuwbouwprojecten wordt er vaak een klimaatplafond geïnstalleerd voor meer comfort. Omdat het klimaatplafond onzichtbaar is, worden esthetische elementen niet verstoord.

Klimaatplafond nat systeem laten plaatsen

Bij Thermoduct produceren en installeren we al meer dan 60 jaar klimaatplafonds. Onze installateurs mogen zich dan ook gerust experts noemen in oppervlakte verwarming & koeling.

Onze levertermijn bedraagt 3 à 4 weken van bestelling tot plaatsing. Wil je graag een klimaatplafond laten installeren door Thermoduct? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

Klimaatplafond nat systeem laten plaatsen