Vloerverwarming Thermoduct Vloerverwarming

betonnet systeem

Vloerverwarming betonnet systeem is de industriële oplossing voor vloerverwarming. Hierbij wordt er in showrooms of industriële hallen vloerverwarming rechtstreeks op de betonnetten van de betonvloer geïnstalleerd.

De vloerverwarming zit dus vlak onder het beton. Dit zorgt voor een snelle reactiesnelheid en heel aangename en comfortabele stralingswarmte.

In vriesruimtes wordt vloerverwarming met betonnet systeem ook geplaatst om het bevriezen en schade aan de betonplaat te voorkomen.

Vloerverwarming betonnet systeem

Voordelen van vloerverwarming betonnet systeem

Energie-efficiënt

De vloerverwarming ligt rechtstreeks in de betonvloer. Zo verwarmt de ruimte op een energie-efficiënte manier. Dit systeem is ook ideaal om te combineren met warmtepompen, beovelden en geothermie.

Meer comfort

In industriële gebouwen wordt er nog vaak gebruik gemaakt van warmteblazers. Hierdoor daalt de warmte vanuit het plafond. Bij vloerverwarming stijgt de warmte wat voor meer comfort zorgt. 

Plaatsbesparend

Vloerverwarming wordt rechtstreeks onder in je betonlaag geplaatst. Hierdoor is de vloerverwarming onzichtbaar en neemt het geen ruimte in beslag.

Hoe werkt vloerverwarming betonnetsysteem

Hoe werkt het betonnet systeem?

Na het leggen van je betonnetten wordt de vloerverwarming geïnstalleerd.
Hierover komt nog een laag beton.

Je vloerverwarming wordt aangesloten op je centrale verwarming zoals een warmtepomp, beoveld, geothermie, gasketel of mazoutketel.

De vloerverwarming warmt de betonplaat op en zorgt voor een aangename en comfortabele warmte in heel je ruimte.

Als je watergedragen vloerverwarming kiest en dit combineert met een warmtepomp, kan de vloerverwarming ook worden ingezet om te koelen.

Verwarmen

Koelen

Wanneer kiezen voor vloerverwarming betonnet systeem?

Wanneer kiezen voor vloerverwarming betonnetsysteem

renovaties

In grote industriële gebouwen is de kans klein dat de volledige onderlaag wordt uitgebroken. Hierdoor is het eerder uitzonderlijk dat er vloerverwarming betonnet systeem wordt geplaatst bij renovaties. Als dit toch het geval zou zijn, is dit uiteraard een ideale oplossing.

nieuwbouw

Het betonnet systeem wordt geïnstalleerd op je betonnetten. Omdat die bij nieuwbouw industriële gebouwen altijd nog gelegd moeten worden, is het een heel slimme zet om de vloerverwarming ineens te laten installeren. 

Vloerverwarming betonnet systeem laten plaatsen

Bij Thermoduct produceren en installeren we al meer dan 60 jaar vloerverwarming.
Onze installateurs mogen zich dan ook gerust experts noemen in vloerverwarming.

Onze levertermijn bedraagt 3 à 4 weken van bestelling tot plaatsing. Wil je graag vloerverwarming laten installeren door Thermoduct? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

Vloerverwarming betonnetsysteem laten plaatsen