Voordelen vloerverwarming

Een vloerverwarmingssysteem is beslist de juiste keuze om uw bedrijf of woning te verwarmen

Thermoduct is één van de pioniers op het gebied van vloerverwarming. Al meer dan 50 jaar zijn wij actief in de markt van vloerverwarmingssystemen en wandverwarming. Dit zowel voor particulieren als bedrijven en industriële toepassingen. Innovatieve oplossingen, ruime keuze in complete systemen en kwalitatief vakwerk maken Thermoduct tot dé ideale partner voor uw wand- en vloerverwarming, koelsystemen en klimaatplafonds. 

 

Méér dan een groothandel

Thermoduct produceert  en integreert vele vloerverwarmingssystemen. We berekenen uw behoeftes, geven advies en oplossingen op maat en bieden absolute vakkennis in de realisatie van uw project. Onze service gaat dus veel verder dan die van een groothandel in vloerverwarming.

 

Voordelen van een vloerverwarmingssysteem van Thermoduct

zuinig

zuinig

Dankzij stralingswarmte bespaart u op uw energiekosten. Ook heeft u minder kosten aan onderhoud van uw verwarmingssysteem.

flexibel

flexibel

Mogelijk in combinatie met vele soorten vloeren en wanden. Zelfs als de inbouwhoogte of wanddikte zeer beperkt is, biedt Thermoduct een oplossing voor elk type vloerverwarming of wandverwarming.

comfortabel

comfortabel

De comfortabele stralings- warmte van vloerverwarming bevindt zich altijd waar u wenst, namelijk gelijkmatig verspreid over de gehele ruimte. U heeft altijd een aangename warmte en optimaal comfort.

milieuvriendelijk

milieuvriendelijk

Met vloerverwarming hoeft u minder te verwarmen, en verbruikt u minder energie. Dit biedt u financieel een mooie besparing, maar u draagt ook een steentje bij in het milieu.

Prijs/kwaliteit

Prijs/kwaliteit

Van alle verwarmingssystemen biedt vloer- of wandverwarming dé beste prijs-kwaliteit- verhouding.

Gezonder

Gezonder

Vloerverwarming zorgt voor minder stofverplaatsing in uw huis, en dat is beter voor uw gezondheid.